Klantevent: kennissessie wet DBA

Klantevent: kennissessie wet DBA

Ben jij klaar voor de ingrijpende veranderingen in de zzp-wetgeving?

Op 5 november hoor je alles over de veranderende wetgeving rondom ZZP’ers

Nieuwe arbeidsmarktwetten

Per 1 januari krijgen werkgevers te maken met ingrijpende nieuwe arbeidsmarktwetten: de handhaving van de Wet DBA, een nieuwe zzp-wet, de Wet Meer Zekerheid Flexwerkers en een toelatingsstelsel voor detacheerders.

Tegelijkertijd is er een werkersrevolutie gaande, waarin de wensen van werkenden – ongeacht hun contractvorm – meer dan ooit van belang zijn.

Maar hoe verhoud je je als werkgever ten opzichte van dit alles? En ben je al helemaal klaar voor deze transitie? Elevation Group, aanbieder van alle contractvormen in IT-staffing, praat je bij over de laatste ontwikkelingen rondom de Wet DBA en de mogelijke handhaving hiervan.

Kennissessie dinsdag 5 november
Samen met Wim Davidse (Director Trends & Insights bij ZiPmedia) organiseren we een kennissessie over de impact van al deze veranderingen. Hoe bereid je je maximaal voor en welke stappen kun je nemen?

Meld je aan

De laatste stand van zaken

Drs Wim Davidse is toekomstverteller en strategisch prestatie-adviseur. Hij gelooft heilig in de vitale mix van energiek ondernemen en aanstekelijk werkgeverschap en de essentiële rol van flexibiliteit (zonder flexibiliteit geen zekerheid!). Wim is Director Trends & Insights bij uitgever ZiPmedia en daar onder meer hoofdredacteur van HRMonitor.

Tijdens de interactieve sessie praat Wim je bij over de laatste stand van zaken in de wetgeving, geeft hij inzicht en cijfers over de arbeidsmarkt en laat hij zien wat de impact van de kantelende wereld van werk op werkgevers is. Samen vinden we antwoorden op de vraag: hoe moet een moderne werkgever inspelen op deze veranderingen?

Programma

15:30-16:00 uur – Ontvangst
16:00-17:00 uur – Interactieve sessie met Wim Davidse
17:00-18:00 uur – Netwerkborrel

Locatie: Elevation Group (Gerrit van der Veenstraat 11, Amsterdam)

Aanmelden
Heb je interesse om erbij te zijn op dinsdag 5 november? Vul onderstaand formulier in.

We zien je graag dinsdag 5 november!